Weetjes over seks

10 augustus 2014

weetjes over seks

weetjes over seks

Wist je dat…?

Niet voor niets kun je emla crème bij ons kopen. Te snel klaarkomen kan flink storend zijn. Onze snelle zwemmers (die overigens normaal gesproken ontzettend langzaam zijn) kunnen met emla crème eenvoudig geremd worden. Enig idee hoe snel spermacellen eigenlijk zijn tijdens de ejaculatie? En hoeveel sperma een man tijdens zijn leven produceert? Of hoeveel vrijpartijen er op dit exacte moment plaatsvinden? Er is op het gebied van orgasmes heel wat onderzocht. Hier volgen zes leuke weetjes.

Weetje 1 – De liters van de man

De gemiddelde man komt 7200 keer klaar in zijn leven. Het resultaat daarvan is 53 liter sperma. Dat zijn dus zo’n 265 fluitjes vol of 53 pakken melk. Eén ejaculatie zorgt voor zo’n 0,1 tot 10 milliliter sperma. Dat lijkt weinig, maar dat zijn toch zo’n 200 miljoen zwemmers.

 

Weetje 2 – Razendsnelle jongens

Tijdens de ejaculatie schiet sperma er met 45 kilometer per uur uit. Maar echte Schumachers kunnen we zaadcellen niet noemen. Normaalgesproken verplaatsen ze zich zo’n 4 centimeter per kwartier.

 

Weetje 3 – Up & Down

Een man heeft het er maar druk mee. Overdag heeft hij zo’n 11 erecties. En ’s nachts nog eens 8. Overigens is hij zich daar niet continu van bewust. Anders zou ritalin niet alleen voor de ADHD’ers onder ons worden voorgeschreven.

 

Weetje 4 – Wereldwijde vreugde

Per dag vinden er zo’n 100.000 miljoen vrijpartijen plaats. We kunnen stellen dat er op dit moment zo’n 65.000 stellen bezig zijn. Daar komt behoorlijk wat gekreun, gekraak en sperma bij kijken.

 

Weetje 5 – Huismannen in de gloria

Mannen die helpen in het huishouden, hebben zo’n 50% meer seks dan mannen die hun handen niet uit de mouwen steken. Dan is afwassen of stofzuigen plotseling niet meer zo erg toch?

 

Weetje 6 – Gezond en wel

Ondanks dat veel vrouwen niet graag slikken, blijkt sperma gezond te zijn. Sperma zit boordevol goede stofjes, die zorgen voor meer energie en een heldere geest. Aan de smaak van het sperma kan de man overigens wel wat doen. Rood vlees zoals biefstuk, koffie en knoflook geven een vies smaakje aan sperma. Daarentegen zorgen groente en fruit voor een mildere smaak.

Nog geen reacties, bent u de eerste?

Leave a comment