Vroegtijdige zaadlozing voorkomen

Vroegtijdige zaadlozing voorkomen met Emla Crème

Vroegtijdige zaadlozing voorkomen met Emla Crème

Te snel klaarkomen kan je seksuele leven aardig bederven. Het is daarom belangrijk te om te kijken wat de oorzaken van een premature ejaculatie zijn en hoe een vroegtijdige zaadlozing voorkomen kan worden. We lichten in onderstaande tekst ook toe wat de mogelijke oplossingen zijn.

Veel jonge mannen hebben moeite om hun ejaculatie uit te stellen. In de praktijk betekent dit dat je al binnen 1 minuut klaar kan komen of zelfs al voor de penetratie.

Wat zijn de oorzaken van voortijdig klaarkomen?

De oorzaken van premature ejaculatie zijn vaak psychisch. De angst om controle te verliezen kan een vroegtijdige zaadlozing juist in de hand werken. Door te denken aan de kracht van de prikkels en de mogelijke gevolgen, te snel klaarkomen, kan je lichaam reageren op die gedachten en wordt een ejaculatie uitstellen alleen maar lastiger.

De klacht van een vroegtijdige zaadlozing wordt vaak minder of verdwijnt helemaal met de jaren. De prikkels kunnen minder worden, je went aan het idee dat je seks hebt waardoor je er relaxter mee omgaat.

Hoe kun je het proces van controle versnellen en je zaadlozing uitstellen?

Bekijk hier tips tegen vroegtijdige ejaculatie.

Emla Crème smeer je over je eikel en werkt al na 5 minuten. Het blijft ongeveer 1,5 uur werkzaam en voor de meeste mannen kan hiermee een vroegtijdige zaadlozing voorkomen worden.