Tips tegen vroegtijdige ejaculatie

Emla creme bestellen

Emla crème

Te vroeg klaarkomen is voor veel mannen een groot probleem. Tips om een vroegtijdige zaadlozing te voorkomen kunnen dan goed van pas komen. Eerst zal er moeten worden gekeken naar de oorzaken, waarna er oplossingen gevonden kunnen worden. Deze zullen wij in dit artikel uitgebreid behandelen.

Oorzaken

Een vroegtijdige zaadlozing kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaken zijn psychisch. Het gaat hierbij vaak om de angst om het niet goed te doen. Hierdoor wordt er gedacht aan de gevolgen, wat te snel klaarkomen is. Als gevolg daarvan wordt het klaarkomen uitstellen alleen maar lastiger. Dit resulteert vaak ook daadwerkelijk in een premature ejaculatie.

Oplossingen

Nu het duidelijk is wat de oorzaken zijn van te snel klaarkomen, kan daar aan worden gewerkt. Je zult dus zekerder moeten worden van jezelf, waardoor het voorkomen van een vroegtijdige zaadlozing gemakkelijker wordt. Ten eerste kan het helpen om hier met je partner over te praten. Je partner kan je op je gemak stellen en je helpen. Hiernaast zijn er ook nog andere tips die je kunnen helpen om het klaarkomen uit te stellen.

  • Het is belangrijk dat je rustig blijft en niet te snel gaat ademhalen.
  • Wanneer je te opgewonden raakt, denk dan aan dingen die je juist niet opwinden.
  • Door een condoom te gebruiken ervaar je minder prikkels en dus kom je minder snel klaar.
  • Als je voelt dat je gaat klaarkomen, stop dan even met de penetratie. Begin pas weer als de opwinding een beetje weg is.

Emla crème

Heb je deze tips al eens geprobeerd? En heb je nog steeds last van een vroegtijdige ejaculatie? Hopelijk is het voor u dan een geruststellende gedachte dat het vaak minder wordt met de jaren. Mocht dit toch niet het geval zijn of wilt u er gewoon van af zijn, dan is het wellicht een idee om Emla crème aan te schaffen. Dit verdooft de huid en maakt uw penis minder gevoelig, waardoor een vroegtijdige zaadlozing wordt voorkomen.