Te snel Klaarkomen

21 maart 2013

oplossing tegen te snel klaarkomen

oplossing tegen te snel klaarkomen

Te snel klaarkomen is voor jou en je partner een lastig probleem. Vaak schaam je jezelf ervoor, waardoor je niet met je klachten naar de huisarts durft te gaan. Terwijl te snel klaarkomen een veelvoorkomend probleem is onder jongeren en ouderen. Leeftijd lijkt bijna niet gebonden te zijn aan dit probleem. Ruim 30% van de mannen heeft last van premature ejaculatie. Het aantal kan in werkelijkheid hoger zijn omdat lang niet alle mannen naar de huisarts gaan met hun probleem. Terwijl de huisarts een goede oplossing heeft tegen te snel klaarkomen.


Je kunt een oplossing tegen te snel klaarkomen zoeken als je er bijna altijd last van hebt. Je hebt bijvoorbeeld bijna geen controle over je orgasme. Dit heeft te maken met je opwinding of ervaring. Sommige mannen hebben door te weinig ervaring nog geen controle over hun orgasme. Als je last blijft houden van te snel klaarkomen dan kan je hiervoor medicijnen gebruiken.

Emla, medicijn tegen te snel klaarkomen

Emla creme tegen voortijdige zaadlozing

Emla creme tegen voortijdige zaadlozingemla creme

Een van de meest gebruikte medicijnen tegen te snel klaarkomen is Emla Crème. Emla Crème wordt normaal gesproken gebruikt als een plaatselijke verdoving van de huid. Maar de crème kan ook op de eikel gesmeerd worden. Hierdoor wordt de eikel minder gevoelig, waardoor je het veel langer kan uithouden. De crème werkt al na ongeveer 5 minuten tegen te snel klaarkomen. De crème wordt met een dun laagje aangebracht en dit is al voldoende om de prikkelingen te verminderen. Je zult merken dat uit ervaring zal blijken hoeveel je exact nodig hebt om niet te snel klaar te komen.

Oplossing tegen vroegtijdige zaadlozing

Voor de meeste mannen is Emla Crème de ideale oplossing tegen problemen met een vroegtijdige zaadlozing. Het is in het begin even experimenteren wanneer je net genoeg prikkelingen hebt. Maar als je op de juiste manier experimenteert, dan zal je merken dat je seksleven zal verbeteren.

Pil tegen te snel klaarkomen

Priligy tegen te snel klaarkomen

Priligy tegen te snel klaarkomen

Emla Crème is één van de bekendste medicijnen tegen te snel klaarkomen. Maar als je het niet ziet zitten om telkens zalf te smeren dan kan je gebruik maken van Priligy. Dit is een medicijn dat verkrijgbaar is in pilvorm. Als je één uur voor de seks de medicijnen inneemt dan kan je de seks een stuk langer uithouden. Dit is fijn voor jezelf en natuurlijk voor je partner. Vanaf nu heb je geen last meer van het vroegtijdig afbreken van een vrijpartij. Je kunt weer echt van elkaar gaan genieten. Als je last hebt van te vroeg klaarkomen dan zijn dit beide twee ideale oplossingen om het probleem te verhelpen.

Nog geen reacties, bent u de eerste?

Leave a comment