Priligy bij te snel klaarkomen

6 december 2012

priligy bij te snel klaarkomen

priligy bij te snel klaarkomen

Priligy Dapoxetine kunt u gebruiken als u last heeft van premature ejaculatie (te snel klaarkomen). Veel mannen lukt het weleens niet om een voortijdige zaadlozing te voorkomen. Echter wanneer u met regelmaat last heeft van een premature ejaculatie bij minimale seksuele stimulatie dan is het aan te raden Priligy te gebruiken. Dankzij dit medicijn kunt u verdere schade aan uw relatie en zelfvertrouwen voorkomen.

Wat doet Priligy Dapoxetine?

Priligy Dapoxetine zorgt ervoor dat u meer controle heeft over uw ejaculatie. Het medicijn zorgt er namelijk voor dat de tijd van ejaculatie wordt uitgesteld. Hierdoor hoeft u zich niet meer zorgen te maken om een voortijdige zaadlozing. Naast deze fysieke werking zal Priligy Dapoxetine ook ervoor zorgen dat de frustratie wegneemt. U kunt dus eindelijk samen genieten van een vrijpartij.

Wanneer kunt u beter geen Priligy kopen?

Het medicijn Priligy Dapoxetine is niet voor iedereen geschikt. Wanneer u onder de 18 jaar bent of boven de 60 jaar dan is het medicijn niet geschikt. Ook wanneer u andere medicijnen slikt zult u altijd een dokter of arts moeten benaderen om na te vragen of er geen ongewenste wisselwerking tussen 2 medicijnen plaatsvindt. Pas in ieder geval op met Priligy Dapoxetine wanneer u problemen heeft met uw hart (of hebt gehad). Ook in combinatie met alcohol en/of drugs is het gebruik van Priligy Dapoxetine sterk af te raden.

Wat kunt u nog meer doen tegen een voortijdige zaadlozing?

Als u last heeft van een voortijdige zaadlozing dan kan dit komen door fysieke problemen of door psychologische factoren. Vaak is er echter sprake van een combinatie. Beide problemen kunt u oplossen met Priligy. Echter wanneer een voortijdige zaadlozing ontstaat door uitsluitend psychologische factoren kunt u het beste alleen Priligy kopen als tijdelijke oplossing. U kunt dan tegelijkertijd een gesprek aanvragen bij bijvoorbeeld een psycholoog of huisarts om deze problemen te trotseren.

Hoe neemt u Priligy Dapoxetine in?

U kunt Priligy Dapoxetine maximaal één keer in de 24 uur gebruiken. Als u een bittere nasmaak wilt voorkomen kunt u het beste de tablet in een keer doorslikken. U kunt Priligy kopen in diverse doseringen. Probeer altijd eerste de lichte variant uit voor u besluit op een hoge dosering over te gaan.

Emla Creme tegen te snel klaarkomen

Een geschikt alternatief tegen te snel klaarkomen is Emla creme. Dit is een verdovende zalf die ook wordt gebruikt bij het verwisselen van een infuus en bij het zetten van tatoeages.

Wanneer u Emla creme op uw eikel aanbrengt voorkomt u eenvoudig dat u sneller klaarkomt dan u wilt. Emla creme is tevens goedkoper dan priligy.

Meer info? Lees dan ook dit artikel over te snel klaarkomen en leer hoe je tegelijk met je partner een orgasme kan beleven.

Nog geen reacties, bent u de eerste?

Leave a comment