Nooit meer te snel klaarkomen dankzij Emla creme

6 maart 2013

nooit meer te snel klaarkomen dankzij emla creme

nooit meer te snel klaarkomen dankzij emla creme

Het hoogtepunt van de seksuele daad is voor de meeste mensen toch wel het orgasme (vandaar ook ‘tot een hoogtepunt komen’). Klaarkomen is fijn, de ontlading van energie geeft een euforisch gevoel. En bovendien is het nog gezond ook.

Uiteraard is een orgasme het allerfijnst als jij en je partner tegelijkertijd klaar komen. Helaas is dat meestal niet het geval. In de meeste gevallen komt de man sneller klaar; voordat de vrouw haar hoogtepunt heeft bereikt. Op zich niet vreemd, want de meeste vrouwen hebben er nu eenmaal wat langer voor nodig om in opperste extase te raken.


Maar niets is onmogelijk! Er zijn voldoende tips, trucks, methodes en technieken die je kunt gebruiken om er toch voor te zorgen dat je allebei op het zelfde moment je hoogtepunt bereikt. Hieronder staan er een aantal:

  • Er zijn verschillende technieken die je kunt gebruiken om de vrouw extra te stimuleren. Denk hierbij aan het gebruik van sekspeeltjes zoals vibrators, vaginale balletjes en/of andere attributen die het extra spannend en leuk maken.
  • Daarnaast helpt het vaak om haar sneller tot een hoogtepunt te brengen als de clitoris ook wordt gestimuleerd tijdens de penetratie. Hiervoor zijn ook weer speciale speeltjes te koop zoals vibrerende penisringen, maar de vrouw kan ook eenvoudig zelf haar clitoris stimuleren.

samen klaarkomen als hoogtepunt

samen klaarkomen echt hoogtepunt

Te snel klaarkomen voorkomen

Als de man te snel klaarkomt kan dat een probleem zijn. Je wilt graag langer van de seks genieten en je partner ook. Dit kan ook. Hierna volgen een aantal tips die ervoor zorgen dat je niet te snel klaarkomt:

  • Door te masturberen leer je jezelf kennen. Op een gegeven moment herken je het gevoel dat je hebt als je op het punt staat dat je moet komen. Je kunt dat moment eenvoudig uit stellen.
  • Bijvoorbeeld door op het moment dat je gaat komen abrupt te stoppen en het orgasme tegenhouden. Neem rust en ga daarna weer verder. Als je deze tactiek goed onder de knie hebt dan kan je deze ook tussen de lakens toepassen.
  • Een andere tip om het moment van klaarkomen uit te stellen is door, net voordat je klaarkomt, met duim en wijsvinger een aantal tellen hard in de eikel knijpen. Een beetje pijnlijk, maar het helpt.
  • Ook kun je tijdens het vrijen je ballen omlaag trekken als je voelt dat je moet komen.
  • Of proberen om tijdens het vrijen aan dingen te denken waardoor je minder opgewonden wordt. De kunst is hier alleen om ervoor te zorgen dat je niet slap wordt.

Emla Creme

Daarnaast zijn er diverse middelen op de markt die je kunt gebruiken om langer door te kunnen gaan.

  • Denk hierbij aan speciale condooms waarin een licht verdovende substantie zit.
  • Of, als je geen condooms gebruikt, kan Emla crème uitkomst bieden. Deze crème heeft een zelfde werking en zorgt ervoor dat je niet te snel klaarkomt.

Je hebt weer volledige controle over wanneer je klaarkomt en kan je langer vrijen zonder het vroegtijdig af te breken. Emla crème kan overigens ook mét condoom worden gebruikt.

Nog geen reacties, bent u de eerste?

Leave a comment