libido verhogend voedsel

1 september 2014

libido verhogend voedsel

libido verhogende oesters

Aan tafel!

Voor een hoog libido

Iemand met een hoog libido kan daar goed van balen. Vroegtijdige zaadlozing, continu afgeleid. Bekende problemen. Emla crème biedt de oplossing voor de snelle Jelles onder ons. Een crème die de boel ietsje verdooft, waardoor de ejaculatie langer op zich laat wachten. Andersom kan iemand met een laag libido daar ook goed ontevreden over zijn. Ook daar zijn tegenwoordig genoeg oplossingen voor. Pilletjes als viagra en andere stimulerende middelen, maar ook doodnormaal voedsel. 100% bewezen is het niet, maar proberen kan geen kwaad!

Oesters en paling

Een oester is één van de bekendste afrodisiaca. De fosfor die erin zit, zou een prikkelende werking hebben op de blaas en de genitaliën. Uit onderzoek blijkt dat libidoverhogende resultaten toch ietwat uitblijven. Dan is paling een goed alternatief. Daar zit nog meer fosfor in. Ook doet het gerucht de ronde dat de vorm van een paling onbewust suggestieve beelden in ons oproept.

 

Avocado

Avocado zit bomvol foliumzuur en vitamine B6. Dat verhoogt het seksplezier en geeft je energie. Altijd handig voor een stevige vrijpartij.

 

Koffie

Good old koffie schijnt ook zijn uitwerkingen op het libido te hebben. We worden er namelijk wakker van en krijgen er energie van. Dat helpt het libido op te krikken.

 

Chilipepers en pure chocola

Het eten van chilipepers en pure chocola zorgt ervoor dat er endorfines vrijkomen in het lichaam. Een stofje dat zorgt voor een gelukzalig en tevreden gevoel. Een belangrijk bestanddeel van het libido.

 

Een wijntje of een biertje

Een wijntje of een biertje kan ook helpen het libido te verhogen. Het drinken van een glaasje alcohol kan eventuele remmingen en spanningen namelijk wegnemen.

 

Mager vlees

In mager vlees, zoals kalkoen of biefstuk, zit veel zink. Dat zorgt voor een goede bloedtoevoer en dus ook in de richting van de vagina of de penis. Daar kan ons libido van opkikkeren.

 

Asperges

Asperges zijn rijk aan kalium, fosfor en calcium. Een gouden combinatie die het energielevel verhoogt. En zo ook de seksuele energie.

 

Selderij

Selderij werkt libidoverhogend voor vrouwen of homoseksuele mannen. In selderij zit een aardige portie androsteron. Dat zit ook in het zweet van mannen. De geur daarvan kan (zowel bewust als onbewust) opwindend zijn.

 

Vijgen

In vijgen zitten aminozuren die het uithoudingsvermogen verhogen. Belangrijk voor een hoger libido.

 

Watermeloen

Ook in watermeloen zitten aminozuren, maar ook citrulline en arginine. Die combinatie zorgt ervoor dat het lichaam meer stikstofmonoxide produceert. Daardoor ontspant het lichaam.

 

Het is niet dat we geplette wormen en vreemde mixjes naar binnen moeten werken voor een hoger libido. Of je het nou gelooft of niet, deze voedingsmiddelen zijn sowieso geen straf om te eten.

Nog geen reacties, bent u de eerste?

Leave a comment