Wat is de gemiddelde lengte van de penis?

16 augustus 2014

gemiddelde lengte penis

gemiddelde lengte penis

De penis in alle soorten en maten

Iets meer dan de helft van de mensen op onze aardbol wordt ermee geboren. Het is een opmerkelijk lichaamsdeel, dat daar tussen de benen hangt. De penis staat in deze blog centraal. Hier volgen zeven leuke weetjes over de lengte van de fallus, de fluit, de jongeheer, ofwel het mannelijk lid.

1. Langer dan een liniaal

De Amerikaan Jonah Falcon is meer dan eens aangehouden op het vliegveld, omdat de douane hem verdacht van het meezeulen van een bom. Maar nee, het was zijn penis. Maar liefst 34 cm lang (in stijve toestand). Slap is het gevaarte 24 cm lang. HBO maakte er zelfs een documentaire over ‘Private Dicks: Men Exposed’.

 

2. Korter dan een vingerkootje

De bezitter blijft anoniem, maar de kortste penis ooit gemeten is 1,5 cm lang. Daar moet wel bij gezegd worden dat deze man een aandoening heeft, genaamd ‘micropenis’. 0,6% van de mensen op de wereld heeft daar last van.

 

3. Lekker gemiddeld

Gemiddeld is een slappe penis 8 cm lang. Een stijve variant daarvan is gemiddeld 13 cm.

 

4. Top5-landen met mannen met een gevulde broek

In Congo hebben mannen gemiddeld de grootste penissen van de wereld, van bijna 18 cm. De landen Ecuador, Ghana, Venezuela en Colombia volgen Congo op de voet met lengtes boven de 17 cm.

 

5. Top5-landen met mannen met ruimte in de broek

Gemiddeld hebben mannen in Zuid-Korea de kleinste penissen van de wereld, van zo’n 9,6 cm. In Cambodja, Taiwan, India en Birma zijn ze niet veel groter. Maximaal 11,6 cm.

 

6. De Nederlandse jongeheer

Wat lengte betreft zitten Nederlanders boven het wereldwijde gemiddelde. De gemiddelde Nederlander heeft een penis van 15,9 cm. Wereldwijd ligt het gemiddelde op 13 cm.

 

7. Trainen die hap

Wie zijn penis te kort vindt, kan hem trainen. Heel simpel, de penis regelmatig stijf laten worden. Mannen krijgen zo’n 11 keer per dag en 8 keer per dag een erectie. Wie daar nog een paar erecties bij ziet te krijgen, kan zijn penis 1 a 2 cm laten groeien. Dat vergt wel onderhoud. Zodra de training ophoudt, kruipt hij weer terug naar zijn eigenlijke omvang.

emla creme

emla creme

 

Hoe groot of klein een penis ook is. Als het goed is, kan iedere man er goed mee overweg. Wie problemen heeft met klaarkomen kan daar tegenwoordig zo wat aan doen. Moeite met het krijgen of behouden van een erectie? Tada! Viagra! Had het wel wat langer mogen duren, last van een vroegtijdige zaadlozing? Tada! Emla crème! Lees er meer over op onze website.

Nog geen reacties, bent u de eerste?

Leave a comment