erogene zones mannen en vrouwen

19 augustus 2014

erogene zones mannen en vrouwen

erogene zones mannen en vrouwen

Er zijn veel meer erogene zones dan de meeste mensen denken. De penis en de vagina, oké, die kennen we. Maar er zijn er nog sowieso zes! We delen ze met jou.

1. Dat is nog eens tenenkrullend!

Het masseren van de voeten werkt ontspannend. Daarnaast bewegen of spannen we onze tenen als we heftige emoties voelen. Als baby deden we dat al. Daar liefdevol mee omgaan, kan erotische resultaten opleveren.

2. O vroom been

In de bekken zit het heilig been. Een bot dat bestaat uit een aantal aan elkaar gegroeide wervels. De zenuwuiteinden zijn op dit plekje uitermate gevoelig. Wie het streelt en zachtjes kriebelt, wekt vooral bij vrouwen seksuele prikkels op.

3. Jawel jawel, ook ZIJN tepels

Dat vrouwentepels behoren tot een erogene zone is bekend. Mannentepels hebben echter net zoveel zenuwuiteinden. Zijn tepels kunnen dus net zoveel lust opwekken als haar tepels.

 

4. Naveltje kriebelen

Ook de navel van de vrouw kan fungeren als een erogene zone. De clitoris en de navel zijn in de baarmoeder dan ook ooit uit hetzelfde weefsel gegroeid. Daardoor zijn ze stiekem nog altijd met elkaar verbonden. Niet alleen de navel zelf kan lust opwekken, ook de buikhuid er net onder.

5. Oren zijn niet alleen om te horen

Onze oren zijn gevoelig. Ook weer door de grote lading aan zenuwuiteinden. De oorlel, maar ook de oorschelp, kunnen daarom seksueel geprikkeld worden.

6. De neus? Echt waar?

We associëren neuzen nog weleens met snot en het beroeren van de neus komt dan niet in ons op. Toch zitten daar ongeveer net zoveel zenuwuiteinden in als de oren. Bij zowel mannen als vrouwen kan het zachtjes kussen van de neus seksuele prikkels opleveren.

 

emla creme

emla creme

Emla crème

We kunnen concluderen dat plekjes op ons lichaam waar de zenuwuiteinden blootliggen, gevoeliger zijn voor seksuele prikkels. Dat kan voor mensen die te snel klaarkomen vervelend zijn. Terwijl het juist de bedoeling is spanning op te wekken en het voorspel nog leuker te maken. Gebruik dan emla crème, dat verdooft de huid van het geslachtsorgaan ietsje, waardoor klaarkomen uitgesteld wordt. Zo kunnen erogene zones voor iedereen erotische uitwerkingen hebben.

Nog geen reacties, bent u de eerste?

Leave a comment